Ga naar Medipro

Opleidingen

Ontdek hieronder onze opleidingen

Basisopleiding bedrijfshulpverlener

Wat doet u als uw collega een ongeval krijgt of onwel wordt? Ondanks de vele preventiemaatregelen zit het ongeluk soms in een klein hoekje. Daarom moet er iemand in de buurt zijn om de eerste hulp te kunnen bieden! In levensbedreigende en minder ernstige situaties.

arrowdownblack

Levensreddend handelen

Een goede basisopleiding over reanimatie en gebruik van een AED-toestel kan levens redden, want een hartstilstand komt altijd onverwacht. Bij een hartstilstand zijn de eerste minuten van levensbelang. Dankzij het volgen van een reanimatie- en AED-opleiding, bent u voorbereid

arrowdownblack

Eerste hulp op school, sportclubs & ouderenzorg

Eerste hulp op school, sportclubs, ouderenzorg, … het komt overal voor. Wat moet je doen wanneer je opa, buurman of medecursist een ernstige wonde heeft opgelopen? Kan je de wonde zelf verzorgen? Tijdens deze opleiding leer je wanneer je zelf de hulp kan toedienen en vanaf wanneer je gespecialiseerde hulp moet inschakelen.

arrowdownblack

Levensreddend handelen bij kinderen conform Kind & Gezin

Baby’s kunnen niet vertellen wat er met ze aan de hand is. Als ouder is het dan ook onze taak om de signalen te herkennen en hierop te reageren.

arrowdownblack

Niet de opleiding die u zocht?
Contacteer ons voor meer info

 

Contacteer ons