Ga naar Medipro
EHBO les opleidingscentrum

Opleidingscentrum
voor eerste hulp

MediPro+, vind de passende opleiding op basis van uw thema of doelgroep!

Basisopleiding bedrijfshulpverlener

Bij een arbeidsongeval of bij gezondheidsproblemen in een bedrijf is het belangrijk dat je de eerste zorgen verstrekt, in afwachten van de hulpdiensten…

Ontdek

Opleidingen eerste hulp

Een goede basisopleiding van eerste hulp kan levens redden. Gevaar zit in een klein hoekje. Door dan snel en juist te handelen kan jij het verschil maken.

Ontdek

opleidingscentrum eerste hulp

Over MediPro+

MediPro+ is een opleidingscentrum voor eerste hulp en heeft reeds een ruime ervaring in opleidingen. Daardoor kunnen we een zeer uitgebreid aanbod aanbieden. Zowel van de basisopleiding voor eerste hulp tot bedrijfshulpverlener. Je leert concreet omgaan in levensbedreigende noodsituaties zodanig dat je deze op een juiste manier herkent en dat je ernaar kan handelen.

Daarvoor maken we gebruik van het allernieuwste materiaal van Laerdal. Onze reanimatiepoppen hebben de Training App QCPR waardoor wij onmiddellijk de cursist kunnen gaan bijsturen over snelheid, diepte en beademingen.

In deze Training App zit ook een spelelement waarbij verschillende cursisten het tegen elkaar kunnen opnemen met een spannende QCPR-race!

EHBO les opleidingscentrum

Leer ons kennen

Je kan bij MediPro+ terecht voor een opleidingen op maat. Bij een gepersona-liseerde opleiding stemmen we af op de specifieke situatie en wensen van je bedrijf of organisatie. Wil je enkel een opleiding van 90 minuten over één bepaald onderwerp? Dan voorzien wij de bijhorende cursus voor een geslaagde opleiding. Ook een simulant voor een realistische casus is steeds mogelijk bij ons.

Over ons